Home Uw voordeel Diensten Contact
Incasso Express
Incasso Express Admiraalsweg 4 5151 MR DRUNEN
Tel:   0416 392769 Fax:     0416 383445 E-mail: info@incassoexpress.nl 
 Incasso Express
Tel: 0416 392769
    Snel en doeltreffend (w)innen
Juridisch advies
Als ondernemer komt er veel meer bij kijken dan alleen vakmanschap. Er doen zich ongetwijfeld wel eens problemen voor met mogelijk ernstige financiële gevolgen. Veel daarvan kunnen worden voorkomen door een goed juridisch advies voordat u zich bindt. En als die problemen zich desondanks toch voordoen, dan is het prettig om te weten dat Incasso Express aanvullende juridische diensten verleent. Verbintenissenrecht U heeft te maken met overeenkomsten. Die kunnen maar beter goed dicht getimmerd zijn. Liever discussies vooraf dan problemen achteraf. Het opstellen van contracten dient aan een aantal juridische spelregels te voldoen zoals ook het nakomen en beëindigen daarvan.  Wij scannen uw overeenkomsten en algemene voorwaarden en adviseren u bij eventuele aanpassingen. En wordt u geconfronteerd met een wanprestatie, een onrechtmatige daad of wordt u aansprakelijk gesteld, dan staat Incasso Express haar cliënten, schuldeiser of schuldenaar, vakkundig bij voor het bereiken van een maximaal resultaat. Bouwrecht Als aannemer heeft u veel aan uw hoofd. Maar dat is niet minder voor de opdrachtgever. De intenties mogen bij het sluiten van de bouwovereenkomst dan wel zuiver zijn, maar dat betekent nog niet altijd dat de praktijk volgens de overeenkomst wordt uitgevoerd. Meer- en minderwerk, de oplevering, de aansprakelijkheid van zichtbare en verborgen gebreken blijken vaak te ontaarden in een juridisch conflict. Incasso Express heeft zowel opdrachtgevers als (onder)aannemers bij gestaan bij het oplossen van dergelijke conflicten. Met Incasso Express slaat u de spijker op z’n kop. Kredietwaardigheidscheck Gefeliciteerd met die mooie order. Een kans “Once in a lifetime”. Na het feest en de eerste leveringen begint het te knagen: kan de klant wel de factuur betalen? U kunt de kredietwaardigheid van uw debiteuren controleren voordat u risicovolle orders sluit. Een kredietwaardigheidscheck geeft niet alleen inzicht in het betaalgedrag van uw toekomstige debiteur, maar u krijgt ook informatie of zij betrokken is in een juridische procedure. Als de order te mooi is om waar te zijn, zorg er dan voor dat het mooi blijft. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Met Incasso Express voor drie. Incasso Express: voorkomt en geneest!
Maatwerk in plaats van standaard aanmaningen voor sneller incasseren...                                        
Gerechtelijke incasso: ook voor kleinere vorderingen door concurrerende tarieven...                    
Juridisch advies: voorkomen en oplossen van juridische problemen...                                   
Incasso Express: hét incassobureau waarmee u (w)int...                                                         
Buitengerechtelijke incasso: van aanmaning tot concept dagvaarding, no cure no pay                                                                                                     
Juridisch advies
Als ondernemer komt er veel meer bij kijken dan alleen vakmanschap. Er doen zich ongetwijfeld wel eens problemen voor met soms ernstige financiële gevolgen. Veel daarvan zijn te voorkomen door een goed juridisch advies voordat u zich bindt. Doen zich desondanks als nog problemen voor, dan is het prettig om te weten dat Incasso Express aanvullende juridische diensten verleent. Verbintenissenrecht U heeft te maken met overeenkomsten. Die kunnen maar beter goed dicht getimmerd zijn. Liever discussies vooraf dan problemen achteraf. Het opstellen van contracten dient aan een aantal juridische spelregels te voldoen zoals ook het nakomen en beëindigen daarvan. Wij scannen uw algemene voorwaarden en overeenkomsten en adviseren u bij eventuele aanpassingen. En wordt u geconfronteerd met een wanprestatie, een onrechtmatige daad of wordt u aansprakelijk gesteld, dan staat Incasso Express haar cliënten, schuldeiser of schuldenaar, vakkundig bij om het maximale resultaat te bereiken. Bouwrecht Als aannemer heeft u veel aan uw hoofd. Dat is niet anders voor de opdrachtgever. Bij het sluiten van de bouwovereenkomst mogen de intenties dan wel zuiver zijn, maar dat betekent nog niet altijd dat de praktijk volgens de overeenkomst wordt uitgevoerd. Zaken als meer- en minderwerk, de aansprakelijkheid van zichtbare en verborgen gebreken en de oplevering blijken vaak aanleiding te te zijn voor een juridisch conflict. Incasso Express zowel opdrachtgevers als aannemers bijgestaan bij het oplossen van dergelijke conflicten. Met Incasso Express slaat u de spijker op z’n kop. Kredietwaardigheidscheck Gefeliciteerd met die mooie order. Een kans “Once in a lifetime”. Na het feest en de eerste leveringen begint het te knagen: kan de klant wel de factuur betalen? U kunt de kredietwaardigheid van uw debiteuren controleren voordat u risicovolle orders sluit. U krijgt met een dergelijke kredietwaardigheidscheck niet alleen inzicht in het betaalgedrag van uw toekomstige debiteur, maar u krijgt ook informatie of zij betrokken is in een juridische procedure. Als de order te mooi is om waar te zijn, zorg er dan voor dat het mooi blijft. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Met Incasso Express voor drie. Incasso Express: voorkomt en geneest!
Incasso Express
    Snel en doeltreffend (w)innen
Navigatie Menu
Incasso Express tel:  0416 392 769        Admiraalsweg 4 fax: 0416 383 445 5151 MR Drunen info@incassoexpress.nl  algemene voorwaarden
Juridisch advies
Als ondernemer komt er veel meer bij kijken dan alleen vakmanschap. Er doen zich ongetwijfeld wel eens problemen voor met mogelijk ernstige financiële gevolgen. Veel van deze problemen zijn te voorkomen door een goed juridisch advies voordat u zich bindt. En als die problemen zich desondanks toch voordoen, dan is het prettig om te weten dat Incasso Express aanvullende juridische diensten verleent. Verbintenissenrecht U heeft te maken met overeenkomsten. Die kunnen maar beter goed dicht getimmerd zijn. Liever discussies vooraf dan problemen achteraf. Het opstellen van contracten dient aan een aantal juridische spelregels te voldoen zoals ook het nakomen en beëindigen daarvan.  Wij scannen uw overeenkomsten en algemene voorwaarden en adviseren u bij eventuele aanpassingen. En wordt u geconfronteerd met een wanprestatie, een onrechtmatige daad of wordt u aansprakelijk gesteld, dan staat Incasso Express haar cliënten, schuldeiser of schuldenaar, vakkundig bij voor het bereiken van een maximaal resultaat. Bouwrecht De aannemer en opdrachtgever hebben veel aan hun hoofd bij de bouw of verbouw van een pand. De intenties mogen bij het sluiten van de bouwovereenkomst dan wel zuiver zijn, maar dat betekent nog niet altijd dat de praktijk volgens de overeenkomst wordt uitgevoerd. Meer- en minderwerk, de oplevering, de aansprakelijkheid van zichtbare en verborgen gebreken blijken vaak te ontaarden in een juridisch conflict. Incasso Express heeft zowel opdrachtgevers als (onder)aannemers bij gestaan bij het oplossen van dergelijke conflicten. Met Incasso Express slaat u de spijker op z’n kop. Kredietwaardigheidscheck Gefeliciteerd met die mooie order. Een kans “Once in a lifetime”. Na het feest en de eerste leveringen begint het te knagen: kan de klant wel de factuur betalen? Voordat u een risicovolle order sluit, kunt u de kredietwaardigheid van uw klanten controleren. Daarmee krijgt u niet alleen inzicht in het betaalgedrag van uw toekomstige debiteur, maar u krijgt ook informatie of zij betrokken is in een juridische procedure. Als de order te mooi is om waar te zijn, zorg er dan voor dat het mooi blijft. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Met Incasso Express voor drie. Incasso Express: voorkomt en geneest!
Incasso Express
Navigatie Menu Navigatie Menu
Tel:    0416 392769 Fax:     0416 383445  
Incasso Express Admiraalsweg 4 5151 MR DRUNEN
© Incasso Express
Home Uw voordeel Diensten Buitengerechtelijke incasso Gerechtelijke incasso Juridisch advies Contact
Juridisch advies
Als ondernemer komt er veel meer bij kijken dan alleen vakmanschap. Er doen zich ongetwijfeld wel eens problemen voor met mogelijk ernstige financiële gevolgen. Veel daarvan kunnen worden voorkomen door een goed juridisch advies vooraf voordat u zich bindt. En als die problemen zich desondanks toch voordoen, dan is het prettig om te weten dat Incasso Express aanvullende juridische diensten verleent. Verbintenissenrecht U heeft te maken met overeenkomsten. Die kunnen maar beter goed dicht getimmerd zijn. Liever discussies vooraf dan problemen achteraf. Het opstellen van contracten dient aan een aantal juridische spelregels te voldoen zoals ook het nakomen en beëindigen daarvan.  Wij scannen uw overeenkomsten en algemene voorwaarden en adviseren u bij eventuele aanpassingen. En wordt u geconfronteerd met een wanprestatie, een onrechtmatige daad of wordt u aansprakelijk gesteld, dan staat Incasso Express haar cliënten, schuldeiser of schuldenaar, vakkundig bij voor het bereiken van een maximaal resultaat. Bouwrecht Als aannemer heeft u veel aan uw hoofd. Maar dat is niet minder voor de opdrachtgever. De intenties mogen bij het sluiten van de bouwovereenkomst dan wel zuiver zijn, maar dat betekent nog niet altijd dat de praktijk volgens de overeenkomst wordt uitgevoerd. Meer- en minderwerk, de oplevering, de aansprakelijkheid van zichtbare en verborgen gebreken blijken vaak te ontaarden in een juridisch conflict. Incasso Express heeft zowel opdrachtgevers als (onder)aannemers bij gestaan bij het oplossen van dergelijke conflicten. Met Incasso Express slaat u de spijker op z’n kop. Kredietwaardigheidscheck Gefeliciteerd met die mooie order. Een kans “Once in a lifetime”. Na het feest en de eerste leveringen begint het te knagen: kan de klant wel de factuur betalen? U kunt de kredietwaardigheid van uw debiteuren controleren voordat u risicovolle orders sluit. Een kredietwaardigheidscheck geeft niet alleen inzicht in het betaalgedrag van uw toekomstige debiteur, maar u krijgt ook informatie of zij betrokken is in een juridische procedure. Als de order te mooi is om waar te zijn, zorg er dan voor dat het mooi blijft. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Met Incasso Express voor drie. Incasso Express: voorkomt en geneest!
Incasso Express Admiraalsweg 4 5151 MR DRUNEN
Tel:   0416 392769 Fax:   0416 383445 E-mail:  info@incassoexpress.nl 
Maatwerk in plaats van standaard aanmaningen voor sneller incasseren...                                        
Buitengerechtelijke incasso: van aanmaning tot concept dagvaarding, no cure no pay                                                                                                      
Gerechtelijke incasso: ook voor kleinere vorderingen door concurrerende tarieven...                    
Juridisch advies: voorkomen en oplossen van juridische problemen...                                   
Incasso Express: hét incassobureau waarmee u (w)int...                                                         
Diensten, afgestemd op uw behoeften, van incasso tot en met juridisch advies...                                                                                                      
 Tel: 0416 392769
© Incasso Express
Incasso Express
Snel en doeltreffend (w)innen
Juridisch advies